Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

AJF Satu Mare | Arbitri loviți, injurii, amenințări, jucători ”pe fals” și neprezentări, ingredientele fotbalului județean sătmărean

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În cadrul ședinței de marți, Comisia de disciplină din cadrul AJF Satu Mare a avut de discutat și analizat foarte multe evenimente disciplinare petrecute la meciurile din ultimele două weekend-uri.

Din nou nu s-a luat nicio hotărâre cu privire la incidentele de la jocul Victoria Apa - Dacia Medieșu Aurit (23.09.2018), dar nici despre evenimentele petrecute la jocul Voința Babța - Someșul Oar din urmă cu mai bine de o lună nu s-a mai pomenit nimic... Sperăm că nu se va întâmpla la fel și cu audierile delegaţilor echipelor, arbitrilor şi observatorilor de la la jocurile Unirea Urziceni – Olimpia Căuaş, respectiv Atletic Craidorolţ – Crasna Moftinu Mic.

Redăm integral hotărârile Comisei de disciplină:

La jocul Luceafărul Decebal – Unirea Păuleşti a fost eliminat Snelenpherger Cristian (Decebal) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

La jocul ACS Turulung – Ugocea Porumbeşti a fost eliminat Varga Patrik (Turulung) pentru injurii la adresa arbitrului. Va fi suspendat patru etape şi amendat cu 75 de lei.

La jocul Olimpia Domăneşti – Speranţa Bogdand a fost eliminat Bandula Levente (Domăneşti) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei. Tot la acest meci a fost eliminat Nemeti Cosmin (Bogdand) pentru cumul de cartonaşe, după eliminare acesta a început să înjure şi să ameninţe brigada de arbitri. Va fi suspendat trei etape şi amendat cu 75 de lei.

La jocul Someşul Odoreu - Sportul Botiz (7 octombrie 2018) echipa din Botiz a făcut contestaţie privind identitatea jucătorului nr.13, Rogoz Erik (Odoreu) care a jucat sub o altă identitate. Omologare 3-0 în favoarea echipei Sportul Botiz.

La jocul Atletic Craidorolţ – Viitorul Vetiş (30 septembrie 2018), echipa din Vetiş a depus contestaţie pentru identitatea jucătorului cu nr. 19, Spiler Rudolf, care nu s-a prezentat la confruntarea de la sfârşitul jocului. Omologare 3-0 în favoarea echipei Viitorul Vetiş. Contestaţia depusă de echipa Viitorul Vetiş la jocul de juniori cu Cetate Ardud se va discuta în data de 23.10.2018 cu oficialii jocului şi delegaţii ambelor echipe.

La jocul Unirea Urziceni – Olimpia Căuaş, (16 septembrie 2018), unde jucătorul Hudea Darius, după eliminare, îl loveşte cu pumnul în piept pe arbitrul asistent Toth Cristian, vor fi audiaţi: delegaţii echipelor, arbitrii şi observatorul jocului, la data de 23.10.2018, ora 16:00.

Pentru incidentele petrecute la jocul Atletic Craidorolţ – Crasna Moftinu Mic, după fluierul final al jocului, sunt invitaţi delegaţii echipelor, arbitrii şi observatorul jocului, la data de 23.10.2018, ora 16:00 pentru audieri si clarificarea situaţiei.

La jocul Energia Negreşti Oaş – Venus Dumbrava, echipa din Dumbrava nu s-a prezentat la joc (programat la 13.10.2018). 3-0 în favoarea echipei din Negreşti şi amendă 400 de lei pentru oaspeţi, conf. hot. Ad. Gen.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii