Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Olimpia MCMXXI, alături de Asociația Langdon Down Transilvania din Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Voluntarii Olimpiști continuă să fie alături de suporterii Olimpiei, iar dacă proiectul echipei înființate de ei - Olimpia MCMXXI Satu Mare este pe drumul cel bun și peste două săptămâni va debuta în sezonul 2018/2019 al fotbalului județean sătmărean, astăzi ei apelează la cei care doresc să-i sprijine însă nu pot face din cauza legislației, să o facă pentru Asociatia Langdon Down Transilvania din Satu Mare.

”Pentru că nu e mereu despre noi, ne-am gândit să dăm mai departe din ceea ce ne dăruiți voi. Pentru că noul cod fiscal permite sponsorizarea și din partea microintreprinderilor dar doar către asociații non-profit licențiate pe servicii sociale, ne-am gândit să apelăm la cei care ati vrea să ne ajutați în acest fel dar nu puteți, să o faceți pentru Asociatia Langdon Down Transilvania din Satu Mare. 

Noi îi considerăm parte a familiei noastre. Aici sunt ajutați unii dintre suporterii Olimpiei, mai puțin favorizați de soartă, inclusiv după împlinirea vârstei de 18 ani, vârstă de la care nu mai pot fi ajutați în cadrul sistemului public. În concluzie, firmele platitoare de impozit pe cifra de afaceri, pot ajuta directionând 20% din impozitul plătit la stat (exact ca în cazul celor 2% pentru persoanele fizice) către Asociatia Langdon Down. Pe cei care o vor face, ne-am gândit să îi răsplătim cu un banner pe stadion la meciurile Olimpiei MCMXXI”, este mesajul transmis de Voluntarii Olimpiști.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii