Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fotbal județean | Recolta Dorolț și Crasna Moftinu Mic s-au întâlnit într-un meci de pregătire

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipele din fotbalul județean sătmărean sunt în plină perioadă de pregătire pentru noul sezon competițional, astfel că la sfârșitul săptămânii sunt programate în județ mai multe jocuri de pregătire. 

Duminică, pe ternul din Dorolț, Recolta a primit vizita Crasnei Moftinu Mic. Cele două echipe sunt conduse de antrenori noi, Cosmin Iuhas la Dorolț și Sorin Marian la Moftin, însă sunt în faze diferite de pregătire. Recolta a început de câteva săptămâni pregătirile, disputând deja trei jocuri amicale, toate câștigate (1-0 cu Csengersima, 9-0 cu Luceafărul Decebal și 6-1 cu Olimpia MCMXXI), în timp ce Crasna a început de o săptămână antrenamentele, iar duminică a jucat primul meci de pregătire din această vară.

Prima repriză a fost dominată de Crasna Moftinu Mic, la pauză echipa pregătită de Sorin Marian intrând cu un avantaj de două goluri (Cătălin Maxi și Kirner Ioan). După pauză, Cosmin Iuhas a trecut de pe bancă în teren, iar acest lucru s-a văzut în jocul echipei dar și pe tabelă, acesta oferind două pase de gol pentru Ilonczai și Lakatos, iar pe finalul jocului Nandor a marcat golul victoriei pentru Dorolț, 3-2.

  • ”Am întâlnit un adversar care are în componeță mai mulți jucători cu experiență, care în prima repriza ne-au pus probleme, însă în partea a doua am reușit să întoarcem jocul datorită pregătirii superioare, ei fiind la primul joc din această vară. Am avut ocazii multe, păcat ca nu le-am fructificat, dar sunt mulțumit că am reușit să revenim pe tabelă și pentru asta îi felicit pe băieți”, a declarat pentru Sportul Sătmărean, Cosmin Iuhas.
  • ”Am început pregătirile săptămâna aceasta, cu antrenamente în care ne-am axat pe pregătirea fizică, iar în meciul de azi s-a văzut oboseala acumumulată, mai ales în repriza a doua. Deocamdată sunt mulțumit de cum se pregătesc băieții, continuăm antrenamentele, iar marți vom juca un meci de pregătire cu Sportul Botiz și sâmbătă la Orașu Nou”, a declarat pentru Sportul Sătmărean, Sorin Marian.

Meci de pregătire | Recolta Dorolț 3 - 2 Crasna Moftinu Mic (0-2)

Marcatori: Ilonczai, Lakatos, Nandor/Maxi, Kirner;

Crasna Moftinu Mic: Olaru, Laver, Giurgiuman, Ghiarfas, Rebegea, Grizhaber, Horea, Godje, Oprea, Merce, Maxi;

Au mai intrat: Kirner, Șoproni, Tot Răzvan, Raul și Aspru;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii