Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Peste 600 de suporteri au asistat la meciul Olimpia MCMXXI - CFR Cluj II Foto: Sportul Sătmărean

Peste 600 de suporteri au asistat la meciul Olimpia MCMXXI - CFR Cluj II

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Peste 600 de suporteri au asistat sâmbătă seară pe Stadionul Olimpia ”Daniel Prodan” din Satu Mare la meciul de prezentare al echipei suporterilor, Olimpia MCMXXI. Adversarul de gală al sătmărenilor a fost echipa a doua a campioanei României, CFR Cluj II, echipă ce evoluează în Liga 3.

Chiar dacă rezultatul nu a fost unul pozitiv (ar fi fost greu de obținut având în vedere diferențele dintre cele două echipe) îmbucurător a fost faptul că în tribunele bătrânului stadion sătmărean au fost din nou prezenți mulți iubitori ai fotbalului și în special al Olimpiei, iar mulțimea de copii echipați în galben ne arată că fotbalul sătmărean are viitor. Organizatorii au hotărât ca intrarea la meci să fie liberă, însă suporterii au avut posibilitatea ca în schimbul unui bilet la tombolă să poată dona o sumă de bani care să intre în contul echipei și să ajute la cheltuielile de zi cu zi. De asemenea, suporterii prezenți la stadion au avut posibilitatea de a cumpăra fanioane personalizate cu meciul de prezentare al echipei.

Înaintea meciului fiecare jucător al Olimpiei MCMXXI fost prezentat în fața suporterilor, iar lovitura de start a meciului a fost dată de fostul antrenor al Olimpiei, Iosif Kalmar. Jocul a fost dominat de echipa clujeană, până la pauză tinerii jucători ai CFR-ului marcând de cinci ori, iar în partea a doua au mai înscris o dată și au beneficiat de un autogol al sătmărenilor, scorul final fiind de 7-0 pentru clujeni.

În pauza meciului a avut loc extragerea biletelor câștigătoare ale tombolei, premiul cel mare, echipamentul cu numărul 3 folosit la #PrimulMeci, fiind câștigat de Brata Desideriu. De asemenea, organizatorii au mai extras 21 de bilete câștigătoare, norocoșii suporteri urmând să primească câte un fanion personalizat al meciului cu CFR Cluj II.

La finalul meciului, coducerea clubului a anunțat că în urma donațiilor și a vânzării de fanioane s-a strâns suma de 2.114 lei.

Pentru jucătorii Olimpiei MCMXXI urmează o nouă săptămână de antrenamente, iar sâmbătă, 18 august, vor disputa un nou meci de pregătire, în deplasare, cu echipa Kisvarda II.

 

Meci amical | Olimpia MCMXXI 0 - 7 CFR Cluj II (0-5)

Stadion: ”Olimpia Daniel Prodan” Satu Mare;

Arbitri: Ovidiu Mazilu, Lukacs Levente;

Olimpia MCMXXI: Mircea Stan - Sebastian Moroșan, Bogdan Ile, Răzvan Vonet, Nagy Leonard, Florin Puti, Lakatos Istvan, Sergiu Pop, Călin Tursuc, Sebastian Fernea, Tudorel Țuțuraș; 

Au mai jucat: Gabriel Negru, Mihai Marius, Darius Turbuț, Ionuț Doros, Nagy Norbert, Gelu Perse, Alex Berki;

Antrenor: Nelu Donca;

CFR Cluj II: Gal – Milandru, Rus, Kereki, Ispas, Hetea, Pop, S. Petruş, A. Petruş, Giurgean, Cazan;

Au mai jucat: Kecskes, Csiki, Monea, Potra, Dat, Minteoan, Pârv, Joca, Kovacs, Beudean, Şter, Iţu;

Antrenor: Alin Minteoan.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii