Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Meci amical | CSM Satu Mare a învins la scor Unirea Păulești

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipele din fotbalul județean sătmărean sunt în plină perioadă de pregătire pentru noul sezon competițional, astfel că în fiecare weekend sunt programate în județ mai multe jocuri de pregătire. 

Astăzi, pe Stadionul Olimpia ”Daniel Prodan” din Satu Mare, s-au întâlnit într-un meci de pregătire nou-înființata echipă de fotbal din cadrul CSM Satu Mare și câștigătoarea sezonului trecut a Seriei A din Liga 4, Unirea Păulești.

Pe o căldură sufocantă, cele două echipe au încercat să ofere puținilor suporteri prezenți la stadion un joc agreabil, iar pe poarcursul primei reprize echipa pregătită de Zoltan Ritli a reușit acest lucru marcând cinci goluri prin Faur (2), Cădar, Nilvan, Zima și având multe alte ocazii de a marca, în schimb oaspeții din Păulești au marcat un singur gol (Botoș Daniel). 

Pe parcursul reprizei secunde căldura sufocantă și schimbările efectuate de cei doi antrenori s-au făcut simțite, astfel că nu au mai fost foarte multe ocazii de poartă, iar până la final CSM a mai înscris un singur gol prin Țoca, scorul final fiind 6-1.

 

Meci amical | CSM Satu Mare 6 - 1 Unirea Păulești (5-1)

Marcatori: Faur (2), Cădar, Nilvan, Zima și Țoca/Botoș Daniel;

CSM Satu Mare (repriza 1): Cherecheș - Ștef, Ritli, Rebegea, Ionescu, Nilvan, Svarczkopf, Bordac, Faur, Zima, Cădar;

CSM Satu Mare (repriza 2): Molnar - Ștef, Doros, Țoca, Nikora, Revesz, Horotan, Egri, Ionescu, Nagy, Zima;

Unirea Păulești: Varna Flaviu (portar) - Maris Negrean, Marcos Marton, Erik, Czimerman Eike, Szeles Roly, Botos Alex, Botos Daniel, Varga Sergiu, Iftene Darian, Bozso Szabi;

Au mai intrat: Orosz Sandor, Ori Patrick, Hajdu Richard, Simo Istvan, Cărăușan David;

 

  • ”Am terminat prima parte a pregătirilor, cea fizică, la începutul acestei săptămâni, iar acum am intrat într-o pregătire tehnico-tactică în care sper să reușim să îmbunătățim jocul echipei, să formăm relațiile de joc și încet-încet să cristalizăm primul 11 pentru cu care vom aborda campionatul. Am programat ca meciurile de pregătire să le disputăm împotriva unor adversari din ce în ce mai puternici, iar marți (în deplasare, ora 18:00) și sâmbătă (acasă, ora 11:00) vom juca contra echipei din Liga 3, ACS Comuna Recea pentru a vedea cum stăm și a ne forma o părere cu privire la pregătirea pe care am făcut-o până acum și, de asemenea, să vedem ce trebuie să îmbunătățim pentru a avea un parcurs bun în campionat”, a declarat pentru Sportul Sătmărean, Zoltan Ritli.

Echipa din Păulești a pornit pregătirile pentru noul sezon la începutul lunii august, antrenorul Piri Botoș programând câte două antrenamente pe săptămână, iar astăzi au susținut primul joc de pregătire din această vară:

  • ”Am început antrenamentele în data de 1 august, avem două antrenamente pe săptămâna și ne pregătim pe terenul din Petin. Jocul de azi a fost primul joc de pregătire, am avut patru absenți importanți din primii unsprezece, încercam sa aducem 2-3 jucători pe posturile unde avem nevoie. Suntem în discuții cu doi jucători și așteptăm un răspuns de la un jucător care dorește să se transfere la noi. În jocul de azi s-a văzut diferența de experiență la unii jucători de la CSM, a fost un joc foarte util pentru noi, CSM ul a făcut un presing destul de bun, iar noi am încercat sa punem mingea jos și sa ieșim cu pase.  S-a văzut lipsa jucătorilor absenți, dar eu sper că după revenirea lor sa fim aceeași echipa stabilă cum am fost in campionatul trecut. Felicit echipa adversă pentru jocul bun și le doresc baftă în campionat”, a declarat pentru Sportul Sătmărean, Piri Botoș.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii