Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Meci amical | Olimpia MCMXXI – CFR Cluj II, sâmbătă, de la ora 18:00

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, stadionul “Olimpia-Daniel Prodan” va găzdui meciul de prezentare a lotului echipei Olimpia MCMXXI, adversarul sătmărenilor va fi echipa a doua a campioanei României, CFR 1907 Cluj Napoca.

Conducerea echipei suporterilor sătmăreni a hotărât ca intrarea la meciul de prezentare să fie liberă, însă cei care doresc pot contribui cu o donație de minim 5 lei, în schimb urmând să primească un bilet de tombolă la care premiul cel mare va fi echipamentul de joc cu numărul 3 (însoțit de certificatul de autenticitate) folosit la #PrimulMeci al Olimpiei MCMXXI .

Un moment important va fi la începutul jocului, fostul antrenor al Olimpiei din anii 80-90, și jucător al echipei naționale, Iosif Vigu, urmând să dea lovitura de începere a meciului amical dintre Olimpia și CFR Cluj II. 

Conducerea clubului a pregătit pentru copiii care vor veni la meci magneți și autocolante dar și fanioane personalizate pentru acest meci, 100 la număr, la prețul de 15 lei/bucată cele mici, respectiv 30 lei/bucată cele mari. 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii