Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cupa României | Crasna Moftinu Mic, amedată de FRF

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Duelul sătmărean programat în urmă cu nouă zile în cadrul primului tur al Cupei României - faza națională, sezonul 2018-2019, dintre Crasna Moftinu Mic și FC Unirea Tășnad nu s-a mai disputat deși arbitrii, ambele echipe și suporterii au fost prezenți la teren...

Conducerea clubului din Moftin ”nu a știut” că pentru această fază a competiției este nevoie de prezența la teren a doi medici și a unei ambulanțe, asfel că meciul nu s-a mai jucat, iar FC Unirea Tășnad s-a calificat în turul următor al competiției unde va întâlni Minerul Baia Mare.

Ieri, în cadrul ședinței Comisiei de disciplină și etică din cadrul FRF s-a discutat și despre acest caz, iar Comisia a hotărât sancționarea clubul AS Crasna Moftinu cu Forfait (3-0 în favoarea echipei AFC Unirea Tășnad) și o penalitate sportivă de 1.100 lei.

  • ”În conformitate cu prevederile art. 83/1/b din RD coroborat cu art. 86/12 din RD si art. 54 din ROF cu aplicarea art. 34 din RD se sancționează clubul AS Crasna Moftinu cu Forfait (3-0 în favoarea echipei AFC Unirea Tășnad) și i se aplică o penalitate sportivă de 1.100 lei”, este comunicatul Comisiei de disciplină și etică din cadrul FRF.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii