Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fotbal județean | Antrenor nou la CSM Victoria Carei 

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Rezultatele înregistrate în sezonul trecut al ligii de elită din fotbalul județen sătmărean nu a fost pe placul conducerii clubului CSM Victoria Carei, iar acest lucru s-a văzut și pe banca tehnică a echipei de seniori.

Sezonul trecut a început cu profesorul Răzvan Nintaș în funcția de antrenor principal, însă acesta a fost înlocuit, după jumătatea sezonului, de consilierul local Sorin Cioltean (profesor de sport şi fost jucător al Victoriei Carei), iar la finalul unui campionat dezamăgitor, echipa de seniori a încheiat sezonul pe locul 5.

În schimb, echipa de juniori a clubului, pregătită de Tabi Zsolt, a obținut rezultate foarte bune. A câștigat din nou titlul de campioană județeană, după ce a învins la lovituri de departajare Turul Micula, s-a calificat la faza zonală după ce a trecut în faza interjudețeană de campioana Maramureșului, CS Minaur Baia Mare, iar faza semifinală a Campionatului U19 Județean, organizată chiar la Carei, au încheiat-o pe locul trei.

Pentru sezonul 2018/2019, conducerea Victoriei are planuri mari, astfel că au început pregătirile de aproximativ o lună. Prima parte a pregătirii și cantonamentul organizate pe plan local au fost conduse de Mircea Bolba, însă fostul antrenor al Olimpei se pare că a primit o ofertă mai avantajoasă și a ales să plece. Conducerea clubului a fost nevoită să caute un alt antrenor, iar începând de azi noul antrenor al Victoriei Carei este Lulu Dragomir.

  • ”Am bătut palma cu Lulu Dragomir, urmează să finalizăm discuțiile și să semnăm actele. În principiu, va fi antrenorul nostru pentru sezonul 2018/2019”, a declarat pentru Sportul Sătmărean, președintele clubului, Virgil Pereș.

Antrenorul Lulu Dragomir urmează să conducă astăzi primul antrenament al Victoriei, iar săptămâna viitoare are programate două jocuri de pregătire cu Schamagosch Ciumești și Recolta Dorolț.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii