Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cupa României | Crasna Moftinu Mic - FC Unirea Tășnad, astăzi, de la ora 17:30

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Faza națională a Cupei României, sezonul 2018-2019, debutează în această după amiază cu meciurile primului tur, iar la Satu Mare se vor întâlni pe terenul din Moftin, începând cu ora 17:30, Crasna Moftinu Mic și FC Unirea Tășnad.

Duelul de astăzi va aduce față în față două echipe aflate în faze diferite de pregătire. Dacă echipa din Tășnad a început pregătirile în urmă cu trei săptămâni, a disputat trei meciuri amicale și în această săptămână se află într-un cantonament centralizat la Călinești Oaș, jucătorii echipei din Moftin se vor reuni astăzi, la meci... Lulu Dragomir nu mai este antrenorul Crasnei, locul acestuia fiind luat de Sorin Marian, care va conduce în sezonul următor echipa, iar despre capitolul jucători plecați/veniți nu avem informații.

În această fază a competiției participă 68 de echipe: 42 de câştigătoare ale fazei judeţene şi 26 care au evoluat în ediţia precedentă a Ligii 3. Se joacă într-o singură manșă, eliminatorie, iar în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor disputa prelungiri și, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii