Banner blato Livrare

Echipa Voluntarilor Olimpiști are începând de astăzi antrenor

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Voluntarii Olimpiști au organizat săptămâna trecută primul trial pentru alcătuirea echipei cu care vor porni din toamnă în Liga 5 sătmăreană, iar numărul mare de jucători prezenți, mult peste așteptările organizatorilor, le-a confirmat că proiectul este pe drumul cel bun.

Cei doi antrenori care au organizat trialul au fost antrenorii Nelu Donca și Lulu Dragomir, iar începând de astăzi funcția de antrenor pentru primul sezon al Olimpiei MCMXXI va fi ocupată de Nelu Donca.

  • ”Vă anunțăm că în cursul zilei de 3 iulie am semnat contractul cu antrenorul care va conduce Olimpia MCMXXI în primul an: Ioan Donca. Născut în 1971 Ioan Donca a început fotbalul ca junior la FC Olimpia Satu Mare unde a jucat până la terminarea junioratului. La juniori republicani a fost coleg de generație cu Daniel Prodan și Tiberiu Csik. În județ a mai antrenat în Liga a IV-a Elite echipele Recolta Dorolț, Sportul Botiz, Crasna Moftinul Mic, Turul Micula și Voința Doba. Ioan Donca va începe imediat activitatea, el fiind de asemenea prezent la trialul organizat de Olimpia MCMXXI pe stadionul Someșul alături de Ion Dragomir. Acesta din urmă a decis ca să continue alături de grupa de juniori 2010 a defunctei Olimpia 2010 la secția de fotbal a CSM Satu Mare. Îi urăm succes!”, este mesajul postat pe Facebook de Voluntarii Olimpiști.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Banner Livrare2

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii