Trial | Voluntarii Olimpiști, impresionați de prezența numeroasă a celor interesați să li se alăture

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Voluntarii Olimpiști au organizat marți primul trial pentru alcătuirea echipei cu care vor porni din toamnă în Liga 5 sătmăreană, la teren fiind invitați toți cei care au crezut că pot și vor să reprezinte în teren culorile Olimpiei.

Inițial, trialul trebuia să fie organizat pe Stadionul Olimpia - ”Daniel Prodan”, însă Voluntarii nu au primit acceptul administratorului stadionului, astfel că trialul s-a mutat pe Stadionul Someșul, iar numărul mare de jucători prezenți, mult peste așteptările organizatorilor, le-a confirmat că proiectul este pe drumul cel bun.

  • ”Și a fost și primul trial… Am fost impresionați de prezența numeroasă a celor interesați să se alăture proiectului nostru. Au fost prezenți 35 de jucători cu vârste între 15 și 33 de ani, tineri aflați la începutul carierei sau veterani dispuși să își pună la dispoziția Olimpiei ultimele resurse, au avut toți șansa de a arăta ce pot. Putem spune că a fost o reușită (mult peste așteptările noastre pentru un prim trial) de aceea ținem să le mulțumim tuturor celor care s-au prezentat. Așa cum e normal, concluziile antrenorilor nu vor fi făcute cunoscute decât celor interesați. Le mulțumim tuturor celor prezenți.”, este mesajul Voluntarilor Olimpiști la finalul trialului.

De altfel, în urmă cu două săptămâni, a fost anunțată o selecție pentru alcătuirea echipei de fotbal din cadrul CSM Satu Mare, însă, până în prezent, nu se știe nimic despre această selecție...

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii