#VoluntariOlimpiști | Olimpia te cheamă la trial. Ia-ți ghetele din cui și hai la stadion!

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Voluntarii Olimpiști sunt pe ultima sută de metri cu pregătirea actelor necesare afilierii la AJF Satu Mare, iar odată cu obținerea acceptului din partea Primăriei Municipiului Satu Mare de a-și desfășura jocurile ”de acasă” pe Stadionul Olimpia - ”Daniel Prodan”, echipa suporterilor organizează marți, 26 iunie, începând cu ora 17:00, un trial la care sunt invitați ”toți cei care cred că pot și vor să reprezinte în teren culorile Olimpiei”.

  • ”A venit momentul să ne alegem reprezentanții din teren. Toți cei care cred că pot și vor să reprezinte în teren culorile Olimpiei sunt chemați marți, 26 iunie, ora 17:00, la trialul organizat de Suporter Club OLIMPIA MCMXXI pe stadionul Olimpia - ”Daniel Prodan”. Indiferent de vârstă sau experiența de până acum. În caz de vreme nefavorabilă acesta va fi reprogramat pentru miercuri sau joi. Cei care vor să participe sunt rugați să se înscrie printr-un mesaj în privat pe pagina VoluntariOlimpiști sau marți la Trial. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta printr-un mesaj privat pe pagina #VoluntariOlimpiști. Cei care vor să participe sunt rugați să vină cu echipament de joc.
    Ia-ți ghetele din cui și hai la stadion!”, este mesajul Voluntarilor Olimpiști.

Până la trialul de marți, Voluntarii Olimpiști organizează sâmbătă, 23 iunie, ora 11:00, o întâlnire cu toți sătmărenii interesați să se alăture proiectului propus de ei:

  • ”Vă anunțăm că sâmbătă 23 iunie anul curent, ora 11, vom organiza o întâlnire cu toți cei interesați să se alăture proiectului nostru: Suporter Club Olimpia MCMXXI Satu Mare. Întâlnirea va avea loc în sala de ședințe din cadrul ATTTS Satu Mare (Taberele școlare) Baza turistică strand, str. 24 Ianuarie nr. 17.”

Până la trialul de marți, Voluntarii Olimpiști organizează sâmbătă, 23 iunie, ora 11:00, o întâlnire cu toți sătmărenii interesați să se alăture proiectului propus de ei: ”Vă anunțăm că sâmbătă 23 iunie anul curent, ora 11, vom organiza o întâlnire cu toți cei interesați să se alăture proiectului nostru: Suporter Club Olimpia MCMXXI Satu Mare. Întâlnirea va avea loc în sala de ședințe din cadrul ATTTS Satu Mare (Taberele școlare) Baza turistică strand, str. 24 Ianuarie nr. 17.”

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii