Echipa suporterilor află mâine dacă va juca meciurile de ”acasă” pe Stadionul Olimpia - ”Daniel Prodan”

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa suporterilor se află pe ultima sută de metri cu pregătirea actelor necesare afilierii la AJF Satu Mare pentru participarea la competițiile organizate de aceasta, iar pentru completarea dosarului trebuie specificat numele stadionului/terenului pe care se vor organiza jocurile de pe teren propriu.

Pentru a afla dacă pot juca meciurile de ”acasă” pe Stadionul Olimpia - ”Daniel Prodan”, o delegație a Voluntarilor Olimpiști va participa mâine la audiența lunară susținută de primarul Municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

  • ”Vă anunțăm că în cursul zilei de mâine o delegație a #VoluntariOlimpiști va fi prezentă la audiența lunară ținută de primarul Municipiului Satu Mare: Kereskényi Gábor. Scopul întrevederii este acela de a obține dreptul de a desfășura meciurile de ”acasă” pe Stadionul Olimpia Daniel Prodan. Vă vom ține la curent cu rezultatul întrevederii”, este mesajul postat pe pagina de Facebook.

De altfel, Voluntarii Olimpiști organizează sâmbătă, 23 iunie, o întâlnire cu toți sătmărenii interesați să se alăture proiectului propus de ei:

  • ”Vă anunțăm că sâmbătă, 23 iunie, anul curent, vom organiza o întâlnire cu toți cei interesați să se alăture proiectului nostru: Suporter Club Olimpia MCMXXI Satu Mare. Întâlnirea va avea loc în sala de ședințe din cadrul ATTTS Satu Mare (Taberele școlare) Baza turistică ștrand, str. 24 Ianuarie nr. 17”.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii