Imprimă această pagină

Voluntarii Olimpiști vă invită la "Zilele Orașului Galben-Albastru"

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă a fost anunțat programul Zilelor Orașului Satu Mare 2018.

Ediția cu numărul XXII adună sub cupola sa o gamă largă de concerte și activități prin care pot fi reflectate multiplele aspecte ale comunității noastre, iar printre acestea îi vom găsi și pe inimoșii Voluntari Olimpiști care vor să facă cunoscut sătmărenilor proiectul lor: #OlimpiaRenaște și trebuie să știe toți!
Voluntarii Olimpiști vor avea un stand unde sătmărenii vor găsi produse promoționale cu sigla noului club, iar suporterii care vor veni veniți îmbrăcați în culorile Olimpiei vor fi premiați cu magneți (1000 la număr) cu sigla clubului nou înființat.

  • E sărbătoare, e sărbătoarea sătmărenilor, deci și a olimpiștilor. Ce ocazie poate fi mai bună să le facem cunoscut sătmărenilor proiectul nostru? #OlimpiaRenaște și trebuie să știe toți!
    Ne pregătim și noi pentru eveniment: vom fi in piață alături de prietenii noștri de la Cargo. Îi vom avea la standul Olimpiei pentru a vinde noul lor vinil "Românie te strig!" și pentru autografe. Vom vinde bere, iar aceasta va fi însoțită de cadouri. Vă vom aduce produse promoționale cu sigla noului club, iar pe cei care veniți îmbrăcați în culorile Olimpiei vă vom căuta și premia cu magneți (1000 la număr) cu sigla clubului nou înființat. Vino pe 25 Mai in piață și dacă ești olimpist nu îți va părea rău, Pentru că #OlimpiaEsteSatuMare! #SatuMareEsteGalbenAlbastru!”

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii