S-au făcut primii pași pentru renașterea Olimpei Foto: Sportul Sătmărean

S-au făcut primii pași pentru renașterea Olimpei

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Proiectul noului club Olimpia Satu Mare este susținut de #VoluntariiOlimpiști - un grup de inițiativă al suporterilor - care au făcut deja primii pași pentru înființarea unui nou club.

Noul club se dorește a fi continuatorul moral al Olimpiei și va fi organizat după modelul socios, iar din sezonul următor ar urma să se înscrie în Liga 5 sub numele ”Asociația Sportivă Suporter Club Olimpia MCMXXI”.

  • ”După o lungă așteptare și mai multe încercări am reușit să obținem rezervarea unui nume care să ne reprezinte. Pentru că de-a lungul timpului au existat o serie de asociații sportive sătmărene care conțineau denumirea de Olimpia și 1921, iar asemănarea până la confuzie cu vechile denumiri era clară, am recurs la un artificiu: am ales ca în denumire 1921 să fie scris cu cifre romane, MCMXXI. Așa a fost acceptat. Este primul pas spre înființarea clubului. Mai avem câțiva de parcurs și suntem convinși că vom reuși. Și cu ajutorul vostru, bineînțeles. Vom reveni cu principiile care vor sta la baza noului club și cu modul de organizare”.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii