Dan Gavrilescu: ”Am pus suflet la Olimpia, așa cum am fost eu ”mai diliu, mai nebun” Foto: Sportul Sătmărean

Dan Gavrilescu: ”Am pus suflet la Olimpia, așa cum am fost eu ”mai diliu, mai nebun”

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Astăzi, în ziua în care conducerea ”galben-albaștrilor” a transmis către Federația Română de Fotbal o cerere de retragere a Olimpiei din Liga 2, iar în cadrul ședinței de Consiliu Local s-a discutat, însă nu a trecut, un proiect de hotărâre prin care se dorea modificarea prevederilor statutului asociaţiei și retragerea dreptului de folosinţă gratuită asupra stadionului Olimpia, foștii jucători, antrenori și conducători care au contribuit la promovarea Olimpiei din Liga 4 în Liga 3 și apoi în Liga 2 s-au întâlnit la o miuță, la Rania.
La inițiativa fostului jucător Dan Gavrilescu, plecat de o perioadă de timp în Anglia, foștii olimpiști au jucat o miuță după care au depănat amintiri din perioada în care tribunele Stadionului ”Olimpia - Daniel Prodan” erau pline de suporteri. Au răspuns prezent la invitația lui Gavrilescu: antrenorii Tibi Csik, Lulu Dragomir, Cristi Popa, Ovidiu Suciu, Paul Levente și foștii jucători Florin Gorbe, Bogdan Faur, Cornel Ene,  Ciprian Prodan, Marius Bălău, Manu Mureșan, Piri Botoș, dar și foștii conducători Dan Băbuț și Ionică Cîmpean.
  • "Mi-a venit ideea asta de ceva timp, să iau legătura cu fosta conducere, mai ales din cauza faptului că Olimpia este într-o situație groaznică. Chiar dacă nu am lovit mingea de un an de zile am vrut să ne strângem, să depănăm amintiri, să ne aducem aminte cum a fost în liga a patra, liga a treia, când erau 6.000 de oameni în tribună. Îmi pare foarte rău de situația actuală a Olimpiei, din acest motiv am vrut să organizăm astăzi această întâlnire.
  • Chiar dacă sunt plecat în Anglia sunt la curent cu absolut tot ce se întâmplă, dar m-am detașat... Nu pot să spun că nu mai pot să mănânc din cauza situației Olimpiei, dar îmi pare rău pentru că puțin din Olimpia actuală sunt și eu, pentru că am pornit din liga a patra cu echipa asta și am pus suflet, așa cum am fost eu: mai diliu, mai nebun...
  • Îmi pare rău că s-a ajuns în situația asta și îmi pare rău că totul este politic. S-a ajuns în situația asta din cauza legilor foarte prost întocmite în România care, din punctul meu de vedere, nu încurajează absolut deloc sportul și în al doilea rând din cauza implicării politicului în tot ce înseamnă sport. Dacă se schimbă puterea, vin alții, dacă vine altă putere, se schimbă absolut toți cei care au fost înainte... Mai sunt ambițiile personale... Nu sunt eu de meserie economist, dar ar trebui să se pună în ordine toate legile astea, altfel noi nu o să avem fotbal. Suntem de râsul Europei la fotbal. Sper să se schimbe ceva în viitor, dar, la cum suntem în momentul de față, e foarte greu”, a declarat Dan Gavrilescu.
Despre situația Olimpiei Gavrilescu a spus: ”Domnul Băbuț a fost pus politic și ați văzut managementul care a fost, domnul Karda a fost pus tot politic: toată ziua îl vedeam picior peste picior pe terasă, în centru, cu cafele și fetițe... Așa nu poți să faci performanță. Nu îl cunosc personal, dar eu ce am văzut, îmi era efectiv scârbă de ce se întâmplă. Au fost greșeli în lanț, iar acum a fost prea târziu pentru a fi recuperate. Au avut miliarde! Sume colosale!". 
Gavrilescu crede că peste câțiva ani se vor trezi din nou "niște nebuni": "Olimpia va fi luată de la zero, dar, din păcate nu vor mai fi aceiași pioni. Sper din suflet să mai existe echipa Olimpiei, eu voi fi primul lor suporter care îmi voi lua abonament", a încheiat Gavrilescu.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii