Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Meci amical | Olimpia a jucat astăzi cu Minerul Baia Mare Foto: Sportul Sătmărean

Meci amical | Olimpia a jucat astăzi cu Minerul Baia Mare

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Astăzi, începând cu ora 11:00, pe terenul din Ferneziu (Baia Mare), ”galben-albaștrii”au jucat un meci amical în compania ocupantei primului loc din Seria Sud a Ligii a IV-a din Maramureș, Minerul Baia Mare.
Având în vedere că pentru jocul de sâmbătă, de la Pitești, Vasile Pop și Ciprian Duruș sunt suspendați (patru galbene), Romario Rus are dureri la un genunchi, iar Florin Mureșan este încă accidentat, antrenorul Zoltan Ritli a dorit să-i vadă la joc pe tinerii jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon și să încerce mai multe formule de joc pentru a găsi echipa ideală pentru jocul cu FC Argeș.
De asemenea, Ritli a dorit să-i vadă la joc pe Flaviu Ionescu (Talna Orașu Nou) și pe Raul Ștef (Crasna Moftinu Mic), dar și pe Sorin Șerban, un tânăr fotbalist (16 ani) de la o școală privată de fotbal din Baia Mare, care a jucat pentru echipa națională U17.
Meciul a început foarte prost pentru sătmăreni, gazdele reușind să marcheze de două ori în primele zece minute, însă până la pauză Olivier Lusamba a redus din diferență. În partea a doua a jocului, odată cu schimbările făcute de Zolta Ritli la pauză, Olimpia a controlat în totalitate jocul și a marcat de patru ori prin Pavel Nemeș (2), Vincze David și Vasile Pop, câștigând astfel jocul cu scorul de 5-2.
În prima repriză pentru Olimpia au jucat F. Muntean/Șuta - Hlinca, Cr. Munteanu, Villand, Bura, Cubaș (Vincze Levente, min. 12), Rus (Brata, min. 10), Miholca, D. Muntean, Jurj, Lusamba. În repriza secundă au evoluat: Sebastian Moroz - Sorin Șerban (min. 75, Cubaș), Ene, Szasz, Vincze Levente, Duruș, Ionescu, Ștef, Nemeș, Vincze David, Pop Vasile.
Având în vedere că meciul de sâmbătă cu FC Argeș se va disputa de la ora 13:00 (va fi transmis în direct de Telekom Sport), antrenorul Zoltan Ritli a programat ultimul antrenament din această săptămână joi, de la ora 13:00, urmând ca vineri dimineață să se plece spre Argeș.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii