Imprimă această pagină
Baschet | CSM Satu Mare a pierdut și al doilea meci din Liga Europei Centrale (CEWL) Foto: SBŠ Ostrava

Baschet | CSM Satu Mare a pierdut și al doilea meci din Liga Europei Centrale (CEWL)

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au jucat miercuri și joi primele meciuri din sezonul 2019/2020 al Ligii Europei Centrale (CEWL).

Din păcate, ambele jocuri disputate în Cehia au fost pierdute de echipa pregătită de Goran Boskovic, miercuri ”sătmărencele” suferind o înfrângere drastică cu Basket Žabiny Brno, scor 105-65 (31-17, 17-15, 27-11, 30-24, iar aseară au pierdut la un punct, 70-71 cu SBS Ostrava.

CSM Satu Mare a început jocul contra celor de la SBS Ostrava cu Andrea Olah (Orosz), Adina Stoiedin, Alina Podar, Bernice Mosby și Maja Miljkovic. Primul sfer a revenit gazdelor la o diferență de opt puncte, 21-13, sfertul doi a fost câștigat de CSM la o posesie, 19-16 și la pauza mare Ostrava avea un avantaj de opt puncte. Sfertul trei a fost câștigat de gazde, 15-11, iar în finalul ultimului sfert cele două echipe au fost alternativ la conducere, cu câteva secunde înainte de final, la scorul de 69-70, americanca Mosby a ratat două libere, gazdele au recuperat și au primit fault, Jones a transformat cele două libere și SBS Ostrava a câștigat cu 71-70.

Bernice Mosby a fost coșghetera partidei cu 25 de puncte (7 recuperări), Miljkovic a marcat 13 puncte, Podar 11 puncte (3x3), Olah (Orosz) 9 puncte (7 recuperări), Gladkova 6 puncte și Huțanu 6 puncte (5 recuperări). Au mai jucat Stoiedin, Popescu și Pop.

CSM Satu Mare va disputa următorul meci în CEWL miercuri, 30 octombrie, în deplasare la BC Pharmaserv Marburg, echipa pe care a învins-o în finala competiției din 2018.

Sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 18:00, CSM Satu Mare joacă acasă cu ACS KSE Târgu Secuiesc.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii