Baner Deschis

Baschet | CSM Satu Mare, victorie la 51 puncte în deplasare la CSU Rookies Oradea 

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

CSM Satu Mare a câștigat la o diferență de 51 de puncte meciul disputat în etapa a II-a din grupa Vest în deplasare la CSU Rookies Oradea.

Meciul de la Oradea s-a încheiat cu scorul de 22-73, pe sferturi: 4-20, 8-22, 5-18, 5-13, sătmărencele obținând a doua victorie din acest sezon, în timp ce orădencele sunt la a doua înfrângere. Miljkovic a fost coșghetera partidei, cu 21 de puncte. 

CSU Rookies Oradea a început partida cu Alexandra Mangra, Ruxandra Chiș, Maria Farago, Ivana Vujovic și Allison Zalin, în timp ce Goran Boskovic a făcut trei schimbări în cinci-ul de start față de partida cu FCC Baschet Arad. Alături de Alina Podar și Maja Miljkovic au intrat Iulia Gladkova, Adina Stoiedin și Andreea Huțanu. Brittany Denson a acuzat dureri la genunchi în runda trecută și n-a fost pe foaie, iar Bernice Mosby nu a intrat deloc.

Maja Miljkovic a fost coșghetera partidei cu 21 de puncte, plus 7 recuperări, pentru CSM Satu Mare au mai înscris: Stoiedin 14 puncte (6 recuperări, 5 intercepții), Gladkova 12 puncte (7 recuperări, 5 intercepții), Huțanu 9 puncte (6 recuperări, 6 assist-uri), Ferenczi 7 puncte, Olah (Orosz) 6 și Popescu 4.

CSU Rookies Oradea joacă în cursul săptămânii viitoare manșa tur din runda inaugurală a Cupei României, acasă cu CSM Alexandria. CSM Satu Mare va merge direct în turul doi al competiției knock-out și are programate două meciuri în Cehia săptămâna viitoare, în cadrul Ligii Europei Centrale. Alb-roșiile joacă miercuri la Zabiny Brno și joi la SBS Ostrava. În runda a 3-a din campionat, la finalul săptămânii, CSM Satu Mare joacă acasă cu ACS KSE Târgu Secuiesc, iar CSU Rookies Oradea, cu FCC Baschet Arad.

Seria Vest | Etapa 2 | CSU Rookies Oradea 22-73 CSM Satu Mare (4-20, 8-22, 5-18, 5-13)

Sala: Universitatea Oradea; 

Arbitri: Cristian Trofim, Tudor Crisan, Lorand Bukuresti;

Comisar FRB: Bucerzan Radu;

CSU Rookies Oradea: Maria Farago 6 puncte, Chiș 4 puncte, Zalin 4 puncte (14 recuperări), Mangra 2 puncte, Veres 2 puncte, Gibcze 2 și Vujovic 2 puncte;

CSM Satu Mare: Maja Miljkovic 21 de puncte (7 recuperări și 6 turnovers), Stoiedin 14 puncte (6 recuperări, 5 intercepții), Gladkova 12 puncte (7 recuperări, 5 intercepții), Huțanu 9 puncte (6 recuperări, 6 assist-uri), Ferenczi 7 puncte, Olah (Orosz) 6 și Popescu 4 puncte;

Antrenori: Goran Boskovic și Olga Tămârgeanu;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii