Imprimă această pagină

Baschet | Bernice Mosby, ultima achiziție de la CSM Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa de baschet din cadrul CSM Satu Mare și-a definitivat lotul pentru sezonul 2019/2020 odată cu aducerea americancei de 35 ani, Bernice Mosby.

Astfel, pentru sezonul următor, CSM Satu Mare va avea în lot patru ”straniere”: Brittany Denson, Maja Miljkovic, Iulia Gladkova și Bernice Mosby.

”CSM Satu Mare reuseste inregimentarea unei jucatoare emblematice la nivel international, cu o vasta si multipla experienta la nivel de ligi si echipe de top. 

Bernice Mosby a jucat sezonul trecut in puternica prima liga chineza pentru Jiangsu Phoenix (semifinala de playoff!) si avand medii statistice de 15.3 puncte si 7.6 recuperari pe meci; in prima parte a aceluiasi sezon evoluand in puternica prima liga a Turciei pentru Izmit Belediyespor cu medii statistice de 15.9 puncte si 7.6 recuperari. 

O jucatoare emblematica la nivel international, Bernice a mai evoluat in campionate puternice, respectiv Turcia (in 2 sezoane), Spania (in 4 sezoane, in ultimul dintre acestea, 2014-2015, fiind prima marcatoare a ligii spaniole), Polonia (in 2 sezoane), Coreea de Sud (1 sezon, unde a jucat finala campionatului), Franta (1 sezon), Italia (1 sezon) sau Israel (1 sezon) in fiecare din aceste sezoane fiind o jucatoare dominanta pentru ecihpele pentru care a evoluat, in majoritatea cazurilor evidentiindu-se prin contributia individuala, in special in ceea ce priveste punctele marcate.

De asemenea, in CV-ul acesteia figurează că a fost draftata WNBA in prima runda, cu optiunea a 6-a, de catre Washington Mystics.

Mosby este ultimul transfer la CSM Satu Mare pentru sezonul 2019-2020”, este mesajul transmis de CSM Satu Mare.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii