Baschetbalistele de la CSM Satu Mare, pregătite pentru finala cu Sepsi 

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul Primăriei Satu Mare, conducerea Clubului Sportiv Municipal Satu Mare a prezentat ultimele noutăți înainte de startul bătăliei pentru titlul național la baschet feminin, dar și faptul că Satu Mare va organiza finala Cupei României 3x3.

La conferința de presă au participat primarul municipiului Satu Mare, Gabor Kereskenyi, președintele CSM Satu Mare, Vasile Fogel, managerul secției de baschet, Florin Mureșan, antrenorul echipei de baschet, Miguel Lopez și căpitanul echipei de baschet, Andra Mandache.

Primarul Gabor Kereskenyi s-a arătat optimist înaintea duelului cu Sepsi și a precizat din nou faptul că pentru el echipa CSM-ului este câștigătoarea din finala Cupei României (n.r. Sepsi a câștigat Cupa României, însă conducerea CSM-ului s-a arătat nemulțumită de arbitraj) și că își dorește un arbitraj corect și un titlu care să se decidă doar pe teren.

  • ”Sper din tot sufletul că în finala Campionatului Național vom avea parte de un arbitraj corect din partea ”fluierașilor. Am încredere în echipă și sper că vom face o figură frumoasă în finală”, a declarat primarul.

Andra Mandache a declarat că se simte bine și că echipa este pregătită să câștige și primul trofeu național, după ce sezonul trecut au câștigat Liga Europei Centrale.

  • ”În acest an am demonstrat că suntem un adversar de temut pentru Sepsi și acest lucru ne dă încredere. Plecăm la Sf. Gheorghe cu gândul să câștigăm ambele jocuri, sau cel puțin unul dintre ele, iar la jocurile de acasă dorim să ne apărăm terenul și să demonstrăm că suntem mai puternice. Datorită domnului antrenor suntem pregătite foarte bine, știm ce o să ne aștepte la Sf. Gheorghe și ne dorim să facem jocuri bune și să câștigăm cupa Campionatului național”, a spus Andra Mandache.

La începutul discursului, antrenorul Miguel Lopez a ținut să mulțumească conducerii clubului, conducerii orașului pentru că sprijină sportul, dar și jucătoarelor că-l suportă zi de zi ::)) Spaniolul a spus că a fost greu să ajungă până aici, însă echipa este pregătită să se bată de la egal la egal cu Sepsi și e convins că jucătoarele vor da totul pentru a deveni campioane.

  • ”Trebuie să fim foarte, foarte puternici la jocurile de pe teren propriu dacă dorim să câștigăm Campionatul. Trebuie să câștigăm cele două jocuri de pe teren propriu, iar apoi să mergem și să câștigăm jocul decisiv de la Sf. Gheorghe. Sper să avem o sală plină la jocurile de pe teren propriu și să batem recordul de asistență înregistrat în Sala LPS ”Ecaterina Both”, a declarat antrenorul Miguel Lopez.

Programul finalei Ligii Naționale de baschet feminin:

Jocul 1 | Vineri, 10 mai, ora 19:00 (live FRBTV): ACS Sepsi SIC Sf.Gheorghe - CSM Satu Mare

Jocul 2 | Duminică, 12 mai, ora 19:00 (live FRBTV): ACS Sepsi SIC Sf.Gheorghe - CSM Satu Mare

Jocul 3 | Joi, 16 mai, ora 19:00 - CSM Satu Mare - ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe

Jocul 4 | Sâmbătă, 18 mai, ora 19:00 - CSM Satu Mare - ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe

Jocul 5 | Marți, 21 mai, ora 19:00 -  ACS Sepsi SIC Sf.Gheorghe - CSM Satu Mare

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii