Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Baschet | Meci amical | CSM Satu Mare - SCM Timișoara, marți ora 18:00

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor susține astăzi primul meci din acest sezon.
Fetele antrenate de Marius Dobă și Octavian Boian vor întâlni astăzi și mâine într-o dublă amicală nou-promovata SCM Timișoara. Partida de azi se va juca de la ora 18:00, iar cea de miercuri de la ora 11:00, ambele meciuri se vor diputa în sala LPS de pe strada Ady Endre.
  • ”Așteptăm iubitorii baschetului să vină la sală pentru prima întâlnire cu noua echipă a CSM-ului. Vom avea și mici surprize pentru spectatorii ce vor veni la sala LPS și sperăm ca împreună să pornim la drum pentru un sezon plin de succese pentru baschetul sătmărean” spune antrenorul Marius Dobă.
Porchia Green și Taneisha Harrison ar putea fi menajate în meciurile din această săptămână pentru a fi apte la primele meciuri oficiale. De asemenea junioarele Valentina Bolba și Diana Moldoveanu au un program separat de pregătire din cauza unor probleme medicale mai vechi.
CSM Satu Mare: Marina Solopova, Kristina Baltic, Destiny Williams, Porchia Green, Taneisha Harrison, Andra Mandache, Alexandra Uiuiu, Andreea Lazăr, Renata Szmutku, Valentina Bolba, Annamaria Kadar, Marina Sfîrlea, Eszter Kallai, Diana Moldoveanu.
CSM Satu Mare va juca primele meciuri oficiale pe 27 și 30 septembrie în Cupa României cu U Cluj Napoca.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii