Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Funcția de preşedinte al Clubului Sportiv Municipal Satu Mare... nedorită?! Foto: Sportul Sătmărean

Funcția de preşedinte al Clubului Sportiv Municipal Satu Mare... nedorită?!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Consilierii locali au votat azi prelungirea cu alte trei luni a mandatului de președinte al CSM Satu Mare a lui Vasile Fogel, pe motiv că nimeni nu s-a prezentat la examenul pentru acest post.
Unul dintre consilieri i-a atras atenția primarului Kereskenyi Gabor că motivul pentru care nu s-a prezentat nimeni la examen ar fi, cel mai probabil, lipsa afișării în presa locală a anunțului de organizare a concursului.
Pe de altă parte, la finalul ședinței de consiliu local, pe site-ul Primăriei era postat deja anunțul privind organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției de preşedinte al Clubului Sportiv Municipal Satu Mare.
”Primăria municipiului Satu Mare iniţiează procedura de ocupare prin concurs, pe durată determinată de 4 ani, în baza unui contract de management, a funcţiei vacante în regim contractual de preşedinte al Clubului Sportiv Municipal Satu Mare. Detalii suplimentare găsiți AICI.

Vasile Fogel a revenit în funcția de președinte al CSM Satu Mare în urmă cu exact un an, în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Local al Municipiului Satu Mare din data de 30.06.2016, la inițiativa primarului Kereskenyi Gabor a fost numit în funcţia de preşedinte pe o perioadă de 6 luni, perioadă în care TRBUIA să se organizeze concurs de ocupare a funcţiei de preşedinte a Clubului, potrivit procedurilor şi criteriilor aprobate de Consiliul Local al municipiului Satu Mare.
La șase luni de la acea ședință, primarul Kereskenyi a propus consilierilor locali prelungirea cu încă șase luni a mandatului de președinte la CSM Satu Mare a lui Vasile Fogel, iar astăzi consilierii locali au votat prelungirea cu alte trei luni a mandatului de președinte al CSM Satu Mare a lui Vasile Fogel.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii