Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Baschet | CSM Satu Mare a pierdut la Arad. Meciul decisiv se joacă vineri, la Satu Mare Foto: Sportul Sătmărean

Baschet | CSM Satu Mare a pierdut la Arad. Meciul decisiv se joacă vineri, la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au pierdut meciul doi din grupa valorică 5-8, jucat în această seară în Sala Victoria din Arad, cu scorul de 63-62.
După victoria la limită înregistrată în primul meci jucat la Satu Mare la sfârșitul săptămânii trecute, 77-75, sătmărencele s-au văzut învinse, tot la limită, în deplasare la Arad și vor juca meciul decisiv vineri, de la ora 18.00, în sala LPS ”Ecaterina Both” din Satu Mare. Dacă vor câștiga meciul de vineri, sătmărencele vor juca pentru locurile 5-6, iar dacă vor pierde vor juca pentru locurile 7-8.
În meciul de azi, arădencele au câștigat la limită primul sfert, 15-14, sfertul doi a revenit sătmărencelor, 16-11, și s-a intrat la pauză cu un avantaj de patru puncte în favoarea CSM-lui, 30-26. Sfertul trei a fost câștigat de echipa gazdă, 14-12, iar în ultimele zece minute ale meciului, cele două echipe au alternat la conducere, sătmărencele având un avantaj de un punct cu trei secunde înainte de final (62-61), însă Andreea Crăciun a făcut un fault, iar Morgan Stroman a transformat cele două libere și ICIM Arad a câștigat cu 63-62.

Univ. Goldiș ICIM Arad 63 - 62 CSM Satu Mare (15-14, 11-16, 14-12, 23-20)
Sala: Victoria Arad;
Spectatori: 250;
Arbitri: Amalia Marchis, Cosmin Prisca, Cristian Trofim;
Comisar FRB: Marius Hurgoi;
Univ. Goldiș ICIM Arad: Stroman 23 puncte, McGuire 10 puncte, Hadzovic 7 puncte, Zidaru 7 puncte, Nagy 7 puncte, Pasic 5 puncte, Karakasevic 4 puncte, Mercea;
Antrenor: Bogdan Bulj;
CSM Satu Mare: Reed 24 puncte, Tavic 15 puncte, Baltic 10 puncte, Ferenczi 5 puncte, Crăciun 4 puncte, Laza 4 puncte, Olah, Szmutku, Canty, Uiuiu;
Antrenor: Jose Araujo;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii