Baschet | Înfrângere la debutul în Liga 1 pentru fetele de la CSM 2 Satu Mare Foto: Valentin Păduraru

Baschet | Înfrângere la debutul în Liga 1 pentru fetele de la CSM 2 Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Echipa de baschet feminin CSM 2 Satu Mare a început cu stângul noua ediție a Ligii 1.
Elevele Adrianei Pricop au pierdut duminică pe Arena Antonio Alexe din Oradea, cu scorul de 66-35 în fața echipei CSM CSU Oradea.
Jocul a fost controlat în întregime de echipa din Oradea, pe parcursul meciului înregistrându-se o singură situație de egalitate, iar cea mai bună jucătoare a meciului a fost Nicolett Orban cu 25 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive, 4 capace și 3 intercepții. Pentru CSM 2 Satu Mare, Eszter Kallai a marcat 14 puncte și a avut 8 recuperări, iar Annamaria Kadar a marcat 10 puncte.
Următorul meci al echipei sătmărene este programat duminică, 23 în octombrie, în Sala LPS din Satu Mare, în compania echipei Univ. Goldis ICIM 2 Arad.

Echipa a doua a CSM Satu Mare este antrenată de Adriana Pricop și are în componență 11 jucătoare dintre care opt sunt U16, iar acestora li se pot alătura oricând jucătoarele de la echipa care evoluează în Liga Națională.
CSM 2 Satu Mare: Valentina Bolba, Eszter Kallai, Annamaria Kadar, Teodora Maier, Simona Dan, Kitti Szilagyi, Elena Oros, Denisa Bor, Melisza Medvei, Laura Bota și Adriana Pricop.
În sezonul competițional 2016-2017 al Lgii I la baschet feminin sunt înscrise 17 echipe care au fost împărțite în trei grupe. În Seria B a Ligii 1, cea din care face parte și formația sătmăreană, doar două echipe din cele șapte au drept de promovare, celelalte cinci fiind echipe satelit.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii