Imprimă această pagină

Dakar 2016. Mani Gyenes: ”A fost un Dakar dificil, însă mă bucur am reuşit să termin așa cum mi-am propus”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Mani Gyenes (Autonet Motorcycle Team) a încheiat ediția 2016 pe locul 14 la general (la 4 ore și 18min de învingător),
fiind cea mai bună performanță din cariera sa. Pilotul Autonet Motorcycle Team și-a atins obiectivul propus pentru ediția din 2016 a Raliului Dakar, clasându-se în top 15.
  • ”A fost un Dakar dificil, însă mă bucur că nu am avut probleme majore și am reuşit să termin așa cum mi-am propus, în primii 15 la general. Este un rezultat pentru care s-a muncit mult și vreau să le mulțumesc coechipierilor din Autonet Motorcycle Team care mi-au fost alături în echipa de asistență. Noua motocicletă a jucat un rol foarte important pentru că în probele din Anzi sigur aș fi pierdut mult timp dacă nu pilotam o motocicletă cu motor pe injecție. Am făcut în acest raliu și cel mai bun rezultat al meu într-o etapă: am avut al 11-lea timp și sunt foarte fericit că am izbutit să ne îndeplinim obiectivele”, a scris Mani Gyenes pe pagina sa de facebook.
De asemenea acesta a ținut să le mulțumească tuturor celor care l-au sprijinit și încurajat: ”Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit pentru a putea ajunge la Dakar 2016 și tuturor celor care ne-au trimis mesaje de încurajare de-a lungul raliului”.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii