Auto: Transcarpatic Rally Raid - o nouă etapă de succes

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
În perioada 22-26 septembrie s-a desfășurat cea mai importanta etapa a Campionatului National de Rally Raid, cursa Transcarpatic.
Startul s-a dat marti, 22 septembrie, din inima Brasovului, iar punctul de finish a fost pe malul Marii, la Magalia, dupa o cursa plina de peripetii ce a insumat 1.135 de kilometri.
Dupa ce au parcurs o bucla in jurul Brasovului de 300 de km, echipajele au pornit spre Onesti, au traversat Carpatii spre Focsani, iar ultima proba a fost pe traseul dintre Braila si Vama Veche.
Pe parcursul celor 5 zile de competitie, concurentii si-au demonstrat abilitatile gonind pe macadam. Deși la start au fost 18 echipaje, doar 10 dintre ele au reusit sa termine cursa.
Printre concurenti s-a aflat si Roxana Ciuhulescu care a participat alaturi de pilotul Napoca Rally Team, Marco Tempestini, insa cei doi au abandonat cursa in penultima zi.
Editia aniversara TRANSCARPATIC Rally Raid a stabilit urmatorul clasament la general:
I - echipajul Roberto Camporese si Alessandro Terranova la bordul unui Mitsubishi Pajero
II - echipajul Dr. Nissan Rally Team format din Ovidiu Domide si Daniel Nistor care au concurat cu un Nissan Patrol
III – echipajul format de pilotul Mihai Ban si copilotul Marius Dobrisan cu un automobil Kia Sportage.
Evenimentul a fost organizat de A.S. Clubul Trans Carpatic Brasov in colaborare cu Federatia Romana de Automobilism Sportiv.
Campionatul National de Rally Raid va continua cu etapa de la Timisoara din 7 noiembrie care va fi si ultima din acest an.
Vom reveni cu detalii.
Foto: facebook/DomideOvidiu

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii