Moto | Szilveszter Marton, campion național și vicecampion european la motocross

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În acest weekend, la Ciolpani, cluburile Top Cross TCS și Dual Racing Team au organizat etapele finale din Campionatul Est European de Motocross și Campionatul Național de Motocross.

Pe circuitul TCS Racing Park au ajuns cei mai buni piloți de motocross din șase țări: Bulgaria, Grecia, Moldova, Serbia, Turcia și România.

În etapele finale ale celor mai importante competiții de motocross din regiune au participat peste 120 de sportiivi pregătiți să se lupte pentru titlurile naționale și est europene la clasele 50 cmc, 65 cmc, 85 cmc, MX2 juniori, MX2, MX1, veterani și amatori.

Printre sportivi prezenți la această ultimă fază a competiției s-a aflat și sătmăreanul Szilveszter Marton, care la finalul etapei finale a devenit campion național la categoria Amatori MX1 și vicecampion european BMU. 

Înainte de etapa finală de la Ciolpani, Szilveszter Marton avea punctaj maxim (150 puncte) după ce câștigase toate celelalte etape disputate pe parcursul anului la Valea lui Mihai (mai), Moreni (iunie) și Târgu Mureș (septembrie).

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii