Raliul doamnelor, sâmbătă, la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Clubul sportiv NSM Motorsport, prin Ovidiu Domide, Mihai Şerdan și consilierul ministrului Tineretului și Sportului, Florin Mulcuțan, invită doamnele și domnișoarele cu permis de conducere, mașină și puțin curaj să-și demonstreze aptitudinile de pilot într-o competiție inedită, dedicată exclusiv sexului frumos.

Raliul Doamnelor este un concurs de îndemânare, aptitudini și viteză pe un traseu special amenajat. Etapa din Satu Mare se va desfășura în zona Parcul central, sâmbătă, 24.03.2018.
Cele mai îndemânatice șoferițe vor fi răsplătite cu premii atractive: locul I - premii în valoare de 2.200 lei, locul II - premii în valoare de 1.500 lei, iar locul III - premii în valoare de 1.000 lei.

domide

Programul concursului:

Ora 9:00: Înscrieri şi verificări tehnice;
Ora 11:00: Breafing;
Ora 11:30: Startul competiţiei;
Ora 16:00: Anunţarea rezultatelor;
Ora 16:30: Festivitatea de premiere;
Vor fi trei probe, două de îndemânare şi o probă surpriză.
Înscrierile se fac prin e-mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), prin sms la 0773.902.534 sau prin mesaj pe pagina NSM MOTORSPORT menționând numele, vârsta, tipul de mașină și numărul de telefon.
Confirmarea înscrierilor se va face la secretariatul competiției, între orele 09-10, taxa de inscriere fiind 20 de lei.
Pe de altă parte, Satu Mare va deschide sezonul 2018 din Campionatul Naţional de Rally Raid. Prima etapă este programată în perioada 4-6 mai.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii