Dakar 2017 | Ziua 2 | Emanuel Gyenes #29 a terminat pe locul 28, la 18 minute de lider Foto: Cristiano Barni

Dakar 2017 | Ziua 2 | Emanuel Gyenes #29 a terminat pe locul 28, la 18 minute de lider

Marți, 3 ianuarie, s-a pornit în etapa a doua a Raliului Dakar, etapă ce s-a desfășurat pe teritoriul Argentinei, între Resistencia și San Miguel de Tucuman.
Etapa de azi a măsurat 803 km, dintre care 275 km au reprezentat proba specială.
Sătmăreanul Emanuel Gyenes #29 a terminat etapa de azi pe locul 28, cu timpul de 2 ore și 55 minute, la aproape 18 minute în spatele câștigătorului zilei, Toby Price. La general, Gyenes ocupă poziția 29.
  • ”Am avut o etapă specială de 275 km. Proba nu a fost grea, dar cu 43 de grade în aer a fost foarte dificil pentru toți concurenții, am terminat pe locul 28 astăzi. În a doua parte a probei a fost foarte mult praf și nu am vrut să risc depășind”, a scris Mani pe pagina sa de Facebook la finalul zilei.

Înainte de startul din ziua 2 Mani Gyenes a primit un mesaj de încurajare de la rugby-stul echipei CSM Ştiinţa Baia Mare și al echipei naționale, Johan van Heerden originar din Africa de Sud. Cei doi s-au cunoscut anul trecut la Red Bull Romaniacs. 
Miercuri, 4 ianuarie, are loc etapa a 3-a pe traseul San Miguel de Tucuman (Argentina) — San Salvador de Jujuy (Argentina), 780 km (364 proba specială).

Media

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii