Karate | Rezultate bune pentru sportivii de la CS Yakuza

Sportivii de la CS Yakuza au avut un weekend foarte încărcat, aceștia participând la două competiții importante din țară și străinătate: Campionatul Național de Karate Interstiluri și Hungarian Tatami Karate Cup (Szigetszentmiklos, Ungaria).
Campionatul Național de Karate Interstiluri a avut loc în Sala Polivalentă din București, iar cei doi sportivi sătmăreni care au participat la competiție au ocupat locuri onorante: Kovacs Otto a ocupat locul 5 (minicadeți kumite - 55 kg), iar Csatari Zita Andrea a fost a șaptea la minicadeți (50 kg).
La ediția a XXV-a a Hungarian Tatami Karate Cup au participat 650 de sportivi de la 67 de cluburi din 12 țări: Slovakia, Ukraina, România, Croația, Finlanda, Austria, Grecia, Bosnia și Herțegovina, Rusia, Georgia, Belarus și Ungaria. Printre aceștia s-au numărat și sportivii de la CS Yakuza, iar doi dintre ei au obținut două rezultate excelente, Patricia Bezsera încheiind concursul de kumite U21 (68 kg) pe primul loc, iar Kalocsai Zoltan a fost al doilea kumite U21 (67 kg). Kalocsai Zoltan este un tânăr foarte talentat, iar rezultatele foarte bune înregistrate la karate sunt dublate de o evoluție foarte bună pe care o are în cadrul echipei de fotbal Someșul Oar, Zoli fiind un jucător de bază al echipei de seniori care a încheiat turul ligii a IV-a pe locul 2.
Sportivii de la CS Yakuza sunt pregătiți ​de sensei Csatari Attila (4 Dan) și Soos Robert (3 Dan).

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii