CS Satu Mare a câștigat Campionatul Național de floretă - speranțe Foto: frscrima.ro

CS Satu Mare a câștigat Campionatul Național de floretă - speranțe

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Federația Română de Scrimă organizează de joi și până duminică ediția 2017 a Campionatului Național de floretă pentru speranțe. Concursul are loc la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București, la feminin și masculin, individual și pe echipe.
La start s-au prezentat patru formații: ACS Balestra 1, Mare ACS Balestra 2, CSTA București și CS Satu Mare (Teodora Șofran, Melissa Korossy și Diana Șuta). Organizatorii au stabilit ca sistem de concurs să tragă fiecare cu fiecare, ulterior alcătuindu-se clasamentul final.
Medaliile de aur ale Campionatului Național de floretă - speranțe 2017 au fost câștigate de sportivele de la CS Satu Mare, care au obținut două victorii în trei partide, la fel ca și ACS Balestra1 și CSTA, dar care au avut cel mai bun raport între tușele date și cele primite. Medaliile de argint a fost cucerite de ACS Balestra1, iar pe trei s-a clasat CSTA București.
Echipa CS Satu Mare a fost alcătuită din Teodora Șofran, Melissa Korossy și Diana Șuta alături de care au fost antrenorii Arnold Izsaki, Attila File și Dan Șuta.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii