Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Argint pentru sătmăreanca Amalia Tătăran la Campionatul European de scrimă pentru tineret Foto: Federația Română de Scrimă

Argint pentru sătmăreanca Amalia Tătăran la Campionatul European de scrimă pentru tineret

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Sătmăreanca Amalia Tătăran a cucerit medalia de argint la Campionatul European de scrimă pentru tineret de la Minsk, în proba de spadă feminin individual.
Câștigătoarea competiției a fost poloneza Martyna Swatowska, aceasta câștigând finala disputată cu Amalia Tătaran cu scorul de 15-11.
La proba de spadă feminin individual s-au prezentat la start 63 de sportive din Europa, iar România a fost reprezentată în această probă de patru sportive, două dintre ele fiind sătmărence: Amalia Tătăran (CS Dinamo), Greta Vereș (CSA Steaua). Cel mai bun rezultat al României în această probă a fost obținut de sătmăreanca Amalia Tătăran (CS Dinamo), care a cucerit medalia de argint la Minsk, după ce în 2015, la Vicenza a cucerit bronzul. Celelalte trei spadasine românce s-au clasat pe următoarele poziții la Minsk: Greta Vereș (CSA Steaua) – locul 14, Bianca Benea (CSM Oradea) – locul 30, Ramona Calcan (CSA Steaua) – locul 51.
Programul următoarelor două zile de concurs de la Minsk este:
Luni, 24 aprilie:
Ora 9:00 – spadă masculin echipe, sabie feminin echipe, floretă masculin echipe;
Marți, 25 aprilie:
Ora 9:00 – spadă feminin echipe, sabie masculin echipe, floretă feminin echipe.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu