Imprimă această pagină

CS Satu Mare a câștigat Campionatul Național de spadă cadeți în proba masculină pe echipe

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
După cele trei medalii (aur, argint și bronz) câștigate ieri la individual de sportivii de la CS Satu Mare,
astăzi, Adam Macska, Alexandru Oroian, Balazs Szilagyi şi David Ziman au dovedit că formează și o ECHIPĂ, și au câștigat medalia de aur la Campionatul Național de spadă cadeți de la București, ediția 2017, în proba masculină pe echipe.
Astăzi s-a tras în proba pe echipe, la startul căreia s-au prezentat șapte echipe: CS UNEFS1, CS UNEFS2, LPS Craiova1, LPS Craiova2, CSS1 Constanţa, CSS Quarto şi CS Satu Mare. Pentru echipa sătmăreană au tras: Adam Macska, Alexandru Oroian, Balazs Szilagyi şi David Ziman.
CS Satu Mare a avut primul tur liber şi a intrat direct în semifinale unde a trecut fără probleme de CSS Quarto Bucureşti, scor 45-26, iar în finala mare au trecut cu același scor (45-26) de LPS Craiova 1 și au cucerit medaliile de aur.
La finalul acestei ediții a Campionatului Național de spadă cadeți de la București, antrenorii de la CS Satu Mare, Nagy Lehel, Francisc Csiszar, Simona Surducan şi Adrian Pop se pot mândri cu rezultatele extraordinare obținute de sportivii pe care-i pregătesc, iar noi, sătmărenii, putem spune că spada are viitor. Felicitări, tuturor sportivilor și antrenorilor!


Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii