Imprimă această pagină
Liga Zimbrilor | Înfrângere pentru CSM Satu Mare în ultimul meci pe teren propriu din acest sezon Foto: Valentin Păduraru

Liga Zimbrilor | Înfrângere pentru CSM Satu Mare în ultimul meci pe teren propriu din acest sezon

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Handbaliștii sătmăreni au pierdut meciul jucat sâmbătă, pe teren propriu, în fața echipei CSM Făgăraș cu scorul de 29-24.
A fost ultimul meci jucat de CSM Satu Mare în fața propriilor suporteri din sezonul 2016-2017 al Ligii Zimbrilor și poate ultimul meci de handbal masculin pentru următorii ani, dacă se adeveresc zvonurile conform cărora conducerea CSM Satu Mare dorește să desființeze secțiile de handbal și volei...
Despre meciul cu CSM Făgăraș nu sunt foarte multe de spus, sătmărenii conducând doar în prima parte a meciului, după care oaspeții din Făgăraș au preluat inițiativa. Cu șapte minute înainte de pauză, la scorul de 10-10, CSM Satu Mare a ratat o lovitură de la 7m și un contraatac singur cu porarul, iar oaspeții au speculat acest moment și au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, 14-12.
În partea a doua a meciului handbaliștii sătmăreni au încercat să se apropie de echipa din Făgăraș, însă nu au reușit, iar fluierul de final al arbitrilor a consemnat un avantaj de cinci goluri în dreptul făgărășenilor, 29-24.
În celălalt meci al play-out-lui, CSU Suceava a învins pe propriul teren CSA Steaua București cu scorul de 24-22 (13-11).
În etapa următoare, penultima a sezonului, sătmărenii vor sta, iar în ultima etapă, miercuri, 31 mai, vor juca în deplasare la CSU Suceava.

CSM Satu Mare 24 - 29 CSM Făgăraș (12-14)
Sala: LPS Ecaterina Both (Satu Mare);
Arbitrii: A. Nacu (MS) / A. Rucoi (MS);
Observator FRH: G. Nasturel (CS);
CSM Satu Mare: Cioroiu – Rogoz 3 goluri, Morar 3 goluri, Bejinariu 3 goluri, Mureşan 3 goluri, Munea 3 goluri, Suciu 3 goluri, Stan 3 goluri, Campar 2 goluri, Avramescu 1 gol, Oláh, Mateş, Crăciun, Ungar;
Antrenor: Iuliu Varady;

Clasament Liga Zimbrilor, play-out:
1. CSA Steaua București 33p
2. CSU Suceava 27p
3. CSM Focșani 25p
4. CSM Făgăraș 16p
5. CSM Satu Mare 4p

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii